Futsaljentene avsluttet året på best tenkelig vis!

Postet av Fotball den 18. Des 2017

Søndag 17/12 spilte futsaljentene årets siste futsalrunder. Her er deres eget refferat:

I dagens runde møtte vi Veitvet og Sommerfrydløkken. Dette var andre gang vi møtte Veitvet denne sesongen. Forrige gang vant vi 8-0, og vi kunne ikke gjøre det dårligere denne gangen. Laget jobbet bra, men som vanlig trengte vi litt tid på å komme ordentlig i gang i første kamp. Vi klarte ikke å holde oppe intensiteten og tempoet helt som ønsket fra start, men tok oss sammen utover i kampen og sikret til slutt 3 poeng etter å ha vunnet 9-0.
Dagens andre kamp var betydelig bedre fra vår side da vi møtte Sommerfrydløkken for første gang i år. Laget spilte en av sine beste kamper så langt i år med tanke på angrepsfotball. Gode bevegelser, fine pasninger og vilje i hvert eneste angrep gjorde at det til slutt stod 15-0 i målprotokollen.
Etter to gode kamper og 6 nye poeng tar vi en velfortjent juleferie.
Vi ser frem til nye kamper i 2018, og gleder oss til to svært tøffe kamper allerede 14/1 mot Vålerenga og Bækkelaget.

Fotballekspert fra OSI

Postet av Fotball den 11. Des 2017

OSI-spiller Marius Vik var søndag 3. Desember å se på skjermen for de som fulgte TV2 sin sending av Premier league. Det var i anledning Bournemouth - Southampton at TV2 hadde hentet inn ekspertise i form av en Southampton supporter fra Stord.

Vik er i dag nestleder i Southampton sin norske supportergruppe og var også å se på TV2s 100-timer sending før årets Premier league sesong. Til daglig spiller Vik fotball på OSI Herrer 1, hvor han har flere sesonger bak seg. Etter et lite fravær de siste to årene ser Marius nå frem mot 2018-sesongen.

Bildet er hentet fra Marius Vik sin Instagramkonto.

Ny dobbeltseier for futsaljentene!

Siden forrige oppdatering har jentene spilt 3 nye kamper.

Lørdag 25/11 møtte vi Koll til kamp i Bjølsenhallen. Koll har gjort det bra i serien så langt i år og dette var dermed en svært viktig kamp for å fortsatt være med å kjempe i toppen. Kampen startet på verst tenkelig vis med 2 mål imot de 2 første minuttene av kampen. Heldigvis klarte vi å samle oss etter dette, og gjennom solid forsvarspill og tidvis fine kombinasjoner i angrepsspillet klarte vi å score 2 mål før kampen var over. Etter en dårlig start på kampen tok vi dermed med oss et svært viktig poeng mot en god motstander.

I dag hadde vi ny serierunde hvor vi møtte Oslo Døves og Skeid. Dette var to kamper hvor vi forventet å få god motstand, men hadde tro på seier dersom vi klarte å holde fokus gjennom hele kampen. Som alltid trengte vi litt tid på å komme igang i den første kampen, men etter at spillet hadde satt seg og kombinasjonene i angrep begynte å fungere stod det til slutt 9-2 i favør OSI. I den andre kampen møtte vi Skeid som har spilt noen gode kamper denne sesongen. Dessverre for dem hadde vi kommet ordentlig igang etter å ha spilt en kamp, og vi gikk dermed ut med bra tempo og klare for å score mål. Etter at det stod 3-0 til OSI etter 2 minutter så vi oss ikke tilbake og stoppet ikke før det stod 12-0. Etter to gode kamper og 6 poeng gleder vi oss allerede til ny serierunde neste helg hvor vi igjen skal være med å kjempe om poengene. Neste runde (17/12) møter i Sommerfrydløkken og Veitvet.

Futsaljentene følger opp!

Postet av Fotball den 29. Okt 2017

OSI futsal følger opp den gode seriestarten fra forrige runde med seier i begge kampene i dagens runde. Dagens to kamper viste seg å bli svært lik kampene fra forrige runde. Laget startet med litt høye skuldre mot Grei i første kamp, og fikk ikke spillet helt til å sitte, men gikk allikevel til pause med en liten ledelse (2-0). Etter en god pauseprat kom vi ut i et annet tempo i andre omgang og vant kampen hele 10-0 etter perioder med godt angrepsspill.
Den andre kampen i dagens runde ble som forventet mye tøffere da vi møtte tabelltoer Bækkelaget. Akkurat som forrige uke stod laget solid defensivt i store deler av kampen, og klarte med en flott kontring og mål av Ellen å ta med seg alle tre poengene også fra denne kampen.
Nå er det 4 uker til neste serierunde, og vi gleder oss allerede til nye kamper da.

Årets siste og kanskje viktigste kamp!

Postet av Fotball den 27. Okt 2017

Onsdag 1/11 møtes H1 og H2 i det som alltid har vært et av årets høydepunkter. Internkampen har vært en tradisjon både før og etter hver sesong, men av ulike grunner blir neste ukes kamp den eneste internkampen spilt i 2017.  Det er derfor kanskje enda større forventning til kampen.

Kampen spilles på Domus Athletica kl 20.30.

Sterk start på sesongen for futsaljentene

Postet av Fotball den 17. Okt 2017

Søndag 15. oktober var det sesongstart for 1. divisjon futsal for kvinner. OSI spilte to kamper mot henholdsvis Veitvet og Vålerenga.

I første kamp mot Veitvet bar førsteomgang preg av at det var seriestart og lenge siden forrige futsalkamp. Ineffektivitet er kanskje ordet som passer best, men OSI gikk likevel til pause med en komfortabel 2-0 ledelse. I andreomgang slapp jentene skuldrene ned, og lot ballen gå raskere. Tempoet i omgangen ble satt opp på et nivå Veitvet ikke klarte å følge, noe som endte i 6 herlige scoringer og tilslutt en 8-0 seier.

Mot Vålerenga, et lag som OSI visste ville bli hardere å slå, var beskjeden klar fra trener Guro Jakobsen: - Med disiplin og arbeidsvilje vinner vi denne kampen! Det var nettopp dette OSI gjorde. OSI gikk opp i ledelsen 1-0 i løpet av første omgang, og allerede før pause var stemningen dårlig blant frustrerte Vålerenga-spillere. Frustrasjonen ble ikke mindre i andreomgang, da OSI gjorde det de hadde fått beskjed om: la ballen gå og ta jobben defensivt. Dommeren blåste av kampen på 1-0, og OSI ligger foreløpig på førsteplass med bedre målforskjell enn Bækkelaget på 2. plass (Skeid og Grei har en kamp mindre spilt).